Direktlänk till inlägg 11 februari 2012

Natten är kommen

Av anna - 11 februari 2012 00:16

Natt i dungen.


Klockan har passerat midnatt och endast två små grisar har intagit sängläge. Tredje gullegrisen ligger ihopsnurrad vid mina fötter. Nästan sovande, rycker till ibland och säger "jag sover inte!" Äsch, det är fredag, då får man vara uppe längre när man i år når den anmärkningsvärda åldern av 10.

Gullegrisen har legat som en påse nötter på Soldaten i säkert två timmar och bara myst - Soldaten pep iväg till datorn när jag fick fotvärmaren i min soffa.


              

Sebbis mår bättre. Katt-malten har hjälpt till bra. Nu är han lika irriterande (på ett hjärtligt sätt) som vanligt

= Skönt! Han har befunnit sig en längre stund ute i hallen och myst med mina stövlar.... Han gör det ibland, lägger sig på rygg med stöveln i famnen.

Soldaten gav honom lite malt tidigare i kväll, katten blev ap-sur och haltade iväg (för det gör uppenbart jäkligt ont med kladd på benet) slickade i sig kladdet - undertiden blängde han surt på oss andra.

Sedan blev det pottbesök. Jag är nöjd. Nu glider han omkring och småsurar, han och jag brukar ligga i soffan och mysa - men han tänker verkligen inte dela soffa med gullegrisen oxå!

Nån måtta får det vara.


Morgondagens (dagens) schema innehåller snölekar och is. Som Skuggan (gullegrisen) beställde. Ska ner på sjön och halka runt. Jag tackar min lyckliga stjärna att jag inga skrillor äger. Hata skridskor, tacka vet jag rullskridskor och inlines - det är grejer det.


Sätter en hundring på att det blir besvärligt att få med lillgrisen, det där med att var utomhus är fruktansvärt överskattat. Riktigt jobbigt att få killen ta på sig ytterkläder - speciellt om han måste också. Varför finns det bilar om man inte använder dem? Och varför gå ut - när det finns datorspel hemma?

Stackaren! Det är inte lätt att vara liten i ett I-land.Tur han är söt.

  

Grisarna hann knappt innanför dörren här idag innan dom tjoade om att det är melodifestivalen imorgon och Timoteji är med! Yeeeee.....?

Då ska vi äta popcorn och hissa och dissa.


Middagen blir en skojig tillställning, skära korvar i mindre bitar, sticka igenom spaghetti - några stycken. Koka.

När spaghettin mjuknar ser det ut som maskar i korven.... Ska bli en fantastisk lördagsmiddag.

Grisarna vet inget om det - ska bli en överraskning.

Yeeeee....?


sov   gott


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anna - 11 september 2015 18:54


Alltså! Jag är en fis, en försiktig räka som spanar runt innan jag kliver iväg. Oftast.   Men ibland tappar jag det och med solsken i blick störtar ut på äventyr. Mycket märkligt. Några exempel? Oki.   Nu i somras var jag och den li...

Av anna - 8 september 2015 19:11


Jag missade helt den där Twilight-hysterin. Tyckte varken böckerna eller filmerna lockade. Såg dock filmerna - även om jag slumrade lite då och då.   Så nu i sommar har den där tonåringen blivit totalt förhäxad av dessa böcker och filmer. J...

Av anna - 3 september 2015 15:14

Det var den sommaren. Visserligen blommar vallmon ännu och jag kan gå barfota. Men sommarljuden är borta.   Småfåglarnas tjatter har tystnat, nu är det kråkkrax och måsskrik. Det är inte lika mysigt! Absolut inget fel på dem, men sommarkä...

Av anna - 30 augusti 2015 21:11

Söndag. Helga vilodagen, eller nåt. Så jag arbetade. Är jag prästens lilla piga - så är jag det full ut.       Klockan elva i förmiddags skulle det levereras mat till arbetsplatsen, klockan tickade och inte en käft dök upp. Mycket t...

Av anna - 29 augusti 2015 15:12


Lördags-feeeling! Solen skiner och vinden blåser. Perfekt för tvätthäng - så det blev det. F-n vad jag är hurtig!   Bör dammsuga, men vad jag bör göra och vad jag gör är inte alltid detsamma. Tyvärr, verkligen! Jag är en latmask, mycket...

Kategorier

Senaste inläggen

Shoppa loss

Tips

Fråga mig

2 besvarade frågor

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS

White Flower 50
Cute Bow Tie Hearts Blinking Blue and Pink Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards