Direktlänk till inlägg 17 januari 2012

2 flugor på smällen och några myror

Av anna - 17 januari 2012 14:01

Fick packat mer prylar igår när jag var i staden, det är ju hemskt med saker jag har!

Och jag som tömde, rensade och körde ett par gånger till Myrorna med bilen full förra gången jag flyttade!

Och ändå..... h u r  mycket får det plats på 38m2 egentligen? Svar : oändligt mycket. Suck.


Nu har jag inte nämnt vinden eller källaren! Vinden är kanske inte knöckfull, men irriterande mycket ändå.

Lite ska stanna kvar, som dörrar, hatthyllan, extra lister och golvplattor.

Huset är så otroligt fånigt byggt, hissen går till våning åtta - vinden ligger på våning nio...jaja, har hört att motion ska vara nyttigt.


Någon som lånar ut en bil med pack-utrymme?


Så kan jag fara in och tömma av vinden själv, åh vad det hade varit nice.

Just idag fyller mitt  k ö r k o r t  EN VECKA, grattis!   

 

Inte en enda gång under veckan har jag utnyttjat det. Men det e bra att ha!


Källaren (matkällare, som ett skafferi) proppfullt! Trillar ut stuff - inte så farligt som det låter. Under åren jag bott i lägenheten är det i källaren jag samlat sådant jag inte vill ha längre = Myrorna.

Me lajki Myrorna.


Skulle visat lägenheten i måndags, men Anna-panna ringde och avbokade. Hon fick tid hos sin banktant. Vi pratade pris - om hon skulle lägga bud, skulle det hamna på ca 460 tusen....och den summan har jag redan tackat nej till.

På lördag har jag två visningar, en Sara klockan ett och en Mari klockan tre. Om dom nu kommer....usch, tycker inte om att visa runt. Känns fånigt.


Tänkte jag skulle göra två flugor på smällen (eller vad man säger) på lördag och tvätta en massa mellan visningarna. Lilla stackars tvättmaskinen här kommer snart att rymma eller kasta sig ut från balkongen - överarbetat. Jag är väldigt förtjust i att tvätta. Konstig hobby? Tre små grisarna behöver inte se ut som grisar åtminstone.

  


Packat upp en hel flyttlåda idag. Med köksprylar, det blev en del dubbletter - skit i det. Behöver jag ju inte diska så ofta, haha!

Flyttade runt, arrangerade prylarna i andra hyllor...kommer säkert att ändra på det igen. När resten kommer.

Soldaten kommer att svära och muttra att han inte hittar någonting längre, kanske jag ska göra en karta?


Klädkammaren fick sig en duvning den med, fixade och trixade. Ganska nöjd, men jisses vad jag längtar efter min garderob! Behöveeeer mer plats!

Vad Soldaten behöver är fler kläder. Aldrig sett någon med mindre....fast, han trivs kanske bäst i uniform?


Första dagen på flera veckor som djuren och jag varit ensamma - därför har jag hunnit pyssla runt. Inte för att Soldaten och smågrisarna handgripligen hindrar mig för att rota runt, men det är så mycket smidigare att inte ha någon som lägger sig i eller kommer med goda råd. Är det otäckt sagt?? Jag jobbar bäst ensam. 


 


Unga och oförstörda (?)


    


Soldaten och jag

  


Min Fader har fått en snilléblixt, ska låna mitt Wii och spela bowling. Han spelar bowling "på riktigt" en gång i veckan + tävlingar. Undrar om han ska öva in lite nya trix? Jag är mest orolig för vardagsrummet...Modern är sjukligt pedantisk och Fadern måste flytta på soffbordet! Hjälp! Ännu värre - tänk om han viftar runt så våldsamt att han slår ner någon av hennes prydnader?! (då får han flytta hemifrån)


Lämnade en kasse med Wii prylarna till honom och tänkte inte mer på det. Några dagar senare ringde han och undrar lite försiktigt om det inte är meningen att det ska finnas handkontroller?

Ähhh, joooo. Två + den där boxarknappen.


Äsch, hur kunde jag glömma lägga ner dom? Rotar genom hela vardagsrummet - fanns ingenstans??!!

What?! Inte precis vanligt att gå och tappa ett par handkontroller på gatan direkt, och inte kan jag ha kastat dom i soporna?

Ett liljeholmens tändes : jag tog ju hit dom här. Till dungen. För en evighet sedan. Hurra!


FINNS INTE HÄR HELLER


suck


Nästa idé: Grannen med hönsen (som numera e blondin) kanske har lånat dem! Jaaaa! Svar: neeeeej....


Helt allvarligt, vart kan jag ha lagt skiten? Det är ju inga prylar man brukar ha i kylen eller under soffan.


  








 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anna - 11 september 2015 18:54


Alltså! Jag är en fis, en försiktig räka som spanar runt innan jag kliver iväg. Oftast.   Men ibland tappar jag det och med solsken i blick störtar ut på äventyr. Mycket märkligt. Några exempel? Oki.   Nu i somras var jag och den li...

Av anna - 8 september 2015 19:11


Jag missade helt den där Twilight-hysterin. Tyckte varken böckerna eller filmerna lockade. Såg dock filmerna - även om jag slumrade lite då och då.   Så nu i sommar har den där tonåringen blivit totalt förhäxad av dessa böcker och filmer. J...

Av anna - 3 september 2015 15:14

Det var den sommaren. Visserligen blommar vallmon ännu och jag kan gå barfota. Men sommarljuden är borta.   Småfåglarnas tjatter har tystnat, nu är det kråkkrax och måsskrik. Det är inte lika mysigt! Absolut inget fel på dem, men sommarkä...

Av anna - 30 augusti 2015 21:11

Söndag. Helga vilodagen, eller nåt. Så jag arbetade. Är jag prästens lilla piga - så är jag det full ut.       Klockan elva i förmiddags skulle det levereras mat till arbetsplatsen, klockan tickade och inte en käft dök upp. Mycket t...

Av anna - 29 augusti 2015 15:12


Lördags-feeeling! Solen skiner och vinden blåser. Perfekt för tvätthäng - så det blev det. F-n vad jag är hurtig!   Bör dammsuga, men vad jag bör göra och vad jag gör är inte alltid detsamma. Tyvärr, verkligen! Jag är en latmask, mycket...

Kategorier

Senaste inläggen

Shoppa loss

Tips

Fråga mig

2 besvarade frågor

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS

White Flower 50
Cute Bow Tie Hearts Blinking Blue and Pink Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards